Bimët (Plantae)Bimët Fotografitë, Piktura

Bimët
Bimët
  • Nëse të interesuar në reklamat botuese ose përdorim imazhe, ju lutem kontaktoni direkt autorin.
  • Fotografitë e këtyre vendeve mund të shërbejë për shikimin e lirë, siç mjeteve mësimore për udhëtime shkollore, njohja dhe të përcaktuar bukurinë e natyrës sonë, ose për të përcjellë mesazhin për vete në formën e një kartolinë elektronike.


Për të parë rekomandojë një pamje ekrani të plotë - F11 kyçe